Om Festival Gadgets

Hvorfor?

Vi startede festivalgadget.dk, da vi ikke følte vi kunne få opfyldt vores gadgets behov til festivaler andetsteds. Groft sagt følte vi, at der manglede et sted, hvor man kunne købe ting, der skilte sig ud, bidrog til underholdningen og gjorde praktiske ting nemme på festivalen.

Derfor besluttede vi os for, at vi ville lave en hjemmeside, som skulle give de mange hundrede tusinde danske festivalgængere muligheden for at krydre festivaloplevelsen med fede og praktiske gadgets.

 

Baggrund

www.festivalgadgets.dk drives af anpartsselskabet JJA Trading ApS, som er ejet af Daniél Andreasen, Jakob Hjort Nygaard samt Kristian Førland.

 

JJA Trading ApS blev stiftet i april 2012, og har kontor I hjertet af Århus.

 

Fremtiden?

Vi ønsker løbende at udvikle os, så vi fortsat kan tilbyde de festival gadgets, som du ikke vidste, at du manglede. Derfor har vi lagt specielt stort fokus på produktsøgning, så der på hjemmesiden hele tiden kan findes de nyeste, fedeste og mest brugbare festival gadgets.

 

Adresse:

På nedenstående adresse har vi kontor og lager. Her skal samtlige returvarer sendes til, og der er efter aftale mulighed for selv at afhente sine varer kvit og frit.

 

Bulowsgade 60

8000 Aarhus C

Danmark

 

Vi ønsker alle en god festival!