Skanderborg festivalpakke

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

399,00 DKKinkl. moms

 Vi har samlet en Skanderborg pakke til dig, der forhåbentlig kan gøre festivalen behageligere og sjovere. Du sparer 25 % ved denne pakke:

 

Teleskop flagstang

Nu slipper du for at gå rundt og lede efter dit telt - eller andres - for med denne super smarte 5 m. teleskopflagstang, kan du altid finde hjem. Sammenfoldet fylder den ikke mere end 120 cm., og er lynhurtig at slå ud, så du kan bruge tiden på at feste og nyde andres opmærksomhed.

Se Teleskop flagstangen 

 

 

Dåse ølbong

Når du normalt drikker dåseøl, kan luften ikke komme ind hurtigt nok, hvilket betyder at øllen kommer mere langsomt og skumfyldt ud. Dette problem kan vi på Festival Gadgets naturligvis ikke acceptere, og derfor har vi fisket denne lille samfundshjælper frem til dig.

Se Dåse ølbongen  

 

 

Hvidt flag (design selv)

Nu har du mulighed for at designe dit eget 150 x 90 cm flag, som kan blive set på hele festivalen. I flaget er der syet små metaløjer, som sikrer let montering og stor holdbarhed i alt slags vejr. Materialet er stærkt og er syet med dobbeltsyning og kan det tåle alt slags maling.

Se design-selv-flaget

 

 

Beer pong pakke

Med denne pakke er det eneste du behøver et bord, øl og venner - det andet har vi sørget for. Denne gave til festaben indeholder 14 store kopper med flere printet øllinjer(lækker detal, 2 bolde og instruktioner til spillet, hvis ikke du skulle kende dem. Så er du vist klar til en god fest!

Se Beer pong pakken

Relateret

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 Andre produkter i samme kategori