9 m. teleskopflagstang

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


409,00 DKKinkl. moms

 

 

Med en promille på størrelse med denne flagstang, kan det være svært at finde sin festival lejr, hvis det ikke var fordi, man havde en teleskopflagstang. Denne teleskopflagstang er en af festivalgadgets mange telekopflagstænger, og med sine 9 meter, kan du med garanti finde hjem til festivallejren igen!

 

Se demonstrationsvideo i fanen til venstre (ovenfor på mobil) 

 

Når teleskopflagstangen er sammenfoldet, fylder den ikke mere end 120 cm, og når den samtidig er lynhurtig og nem at slå op, kan du da vist ikke være i tvivl mere – den skal købes. Du skal blot sætte det medfølgende ”spyd” ned i jorden, og derefter sætte teleskopflagstangen over den igen, så er du klar til at hejse, hvad det lyster.

 

 

Teleskopflagstangen er lavet af glas -forstærket plast. De fine glasfibrer forstærker plastmaterialet, så det er let, fleksibelt, og ekstremt stærkt. 

 

 

Vil du have et flag med for kun kr. 59,-?

Hvad du vil hænge op i teleskopflagstangen, er op til din fantasi, men tag da et kig på vores store udvalg af flag her . De er produceret til netop denne flagstang, super fede og i lækker kvalitet. Du finder bl.a. vores design-selv-flag, ølflag, piratflag osv. 

 

Når du både bestiller flag og flagstang, får du også specialdesignet  ”bungees” med. De er designet til at sætte flaget fast på flagstangen.

 

 

Vil du have en anden størrelse?

Vi forslår, at du også kigger på vores mange andre teleskopflagstænger. Vi har et stort udvalg med alt fra 2,6 m. til 10 m. flagstænger.

 

Fakta om teleskopflagstangen:

  • Meget nem at tage med
  • Se demonstrationsvideo ved at trykke på fanen til venstre
  • Super holdbar
  • Let at montere
  • Opmærksomhedsgaranti
  • Har et "øje" i spidsen, så det er let at montere flag mm.
  • Letvægtsflagstang
  • Lavet i glasforstærket plast

PS. flagstangen kan ikke leveres til Post Nords pakkeboxe, så hvis det skulle vælges, vil bestillingen blive leveret til nærmeste posthus.

 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 Andre produkter i samme kategori